Φεστιβάλ - Σινέ Παράδεισος & Δημοτικός Κιν/φος Μελίνα - SevenArt.gr


Σινέ Παράδεισος & Δημοτικός Κιν/φος Μελίνα

 | 05 Ιουλίου 2010 | SevenArt.grΝέος - διπλός διαγωνισμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα μέλη μας, για δύο ακόμα θερινούς κινηματογράφους:

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις καθημερινά για το Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό (Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, 210 4960955) και άλλες 10 διπλές, επίσης καθημερινά, για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Μελίνα στη Δραπετσώνα (Σωκράτους 65, 210 4082530).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα των αιθουσών, αναφέροντας ότι είστε μέλος του  SevenArt.gr και στη συνέχεια να εκτυπώσετε αυτή τη σελίδα, όπου χρειάζεται να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το user name σας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας: 

Το username σας:         

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ   >>>

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕ ΜΕΛΙΝΑ   >>>

 Follow SevenArt     


► Πρόσφατα άρθρα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Το Μικρό Ψάρι (2014)

  Ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια, που έκανε πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βερολίνου.

 • Ζήτω η Ελευθερία! (2013)

  Αναζωογονητική πολιτική σάτιρα με έξυπνο σενάριο που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του ίδιου του σκηνοθέτη και του Angelo Pasquini. Υπέροχος για ακόμη μία φορά ο Τόνι Σερβίλο.


 • Από τη Γη στη Σελήνη (2013)

  H πρώτη Ελληνική κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ιούλιου Βερν.


 • Καμίλ Κλοντέλ 1915 (2013)

  Η Ζιλιέτ Μπινός είναι υπέροχη. Η ηρωίδα μας είναι ένα πλάσμα μοιραίο που εγκαταλείφθηκε στην τύχη της από όλους και κυρίως από την ίδια της την οικογένεια. Μία γυναίκα που αγωνιά και κραυγάζει για τη σωτηρία και τη λύτρωσή της.