Φεστιβάλ - Σινέ Παράδεισος & Δημοτικός Κιν/φος Μελίνα - SevenArt.gr


Σινέ Παράδεισος & Δημοτικός Κιν/φος Μελίνα

 | 05 Ιουλίου 2010 | SevenArt.grΝέος - διπλός διαγωνισμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα μέλη μας, για δύο ακόμα θερινούς κινηματογράφους:

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις καθημερινά για το Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό (Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, 210 4960955) και άλλες 10 διπλές, επίσης καθημερινά, για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Μελίνα στη Δραπετσώνα (Σωκράτους 65, 210 4082530).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα των αιθουσών, αναφέροντας ότι είστε μέλος του  SevenArt.gr και στη συνέχεια να εκτυπώσετε αυτή τη σελίδα, όπου χρειάζεται να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το user name σας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας: 

Το username σας:         

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ   >>>

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕ ΜΕΛΙΝΑ   >>>

 Follow SevenArt     


► Πρόσφατα άρθρα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Μαύρο Ψωμί (2010)

  Μια ταινία που σ' αφήνει χωρίς στομάχι. Μπαίνει μέσα στον πυρήνα της καταλανικής κοινωνίας (που θυμίζει πολύ την Ελλάδα των αντίστοιχων χρόνων), ξετρυπώνει την ψίχα και την ψυχή της και μας τη σερβίρει στο πιάτο.

 • Λευκός Ελέφαντας (2012)

  Η κάμερα του Τραπέρο, μας μεταφέρει με ρεαλισμό στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων των παραγκουπόλεων της Αργεντινής. Η δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι εδώ δεδομένα.


 • Το Τελευταίο Κύμα (1977)

  Δυο χρόνια μετά το εκστατικό "Πικνίκ στο βράχο των κρεμασμένων", ο Αυστραλός σκηνοθέτης δομεί ένα στέρεο ψυχολογικό θρίλερ, που βασίζεται σε μύθους και αρχαίες δοξασίες των Αβοριγίνων ιθαγενών της Αυστραλίας.


 • Το Μυστικό της Μέιζι (2012)

  Η επτάχρονη Μέιζι, ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι, ακροβατεί ανάμεσα στις ψυχολογικές μεταπτώσεις μιας μητέρας - καλλιτέχνη και στην αδιαφορία ενός πατέρα - μπίζνεσμαν.