Φεστιβάλ - Σινέ Παράδεισος & Δημοτικός Κιν/φος Μελίνα - SevenArt.gr


Σινέ Παράδεισος & Δημοτικός Κιν/φος Μελίνα

 | 05 Ιουλίου 2010 | SevenArt.grΝέος - διπλός διαγωνισμός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τα μέλη μας, για δύο ακόμα θερινούς κινηματογράφους:

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις καθημερινά για το Cine Παράδεισος στον Κορυδαλλό (Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, 210 4960955) και άλλες 10 διπλές, επίσης καθημερινά, για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Μελίνα στη Δραπετσώνα (Σωκράτους 65, 210 4082530).

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα των αιθουσών, αναφέροντας ότι είστε μέλος του  SevenArt.gr και στη συνέχεια να εκτυπώσετε αυτή τη σελίδα, όπου χρειάζεται να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας και το user name σας.

 

Το ονοματεπώνυμό σας: 

Το username σας:         

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ   >>>

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΙΝΕ ΜΕΛΙΝΑ   >>>

 Follow SevenArt     


► Πρόσφατα άρθρα


Πρόγραμμα Αιθουσών

Το SevenArt προτείνει:


 • Midnight Shorts (2014)

  6 μικρού μήκους τα μεσάνυχτα!

 • Το Θεώρημα Μηδέν (2013)

  Τι είναι αυτό που δίνει νόημα στις ζωές μας; Τι μας κάνει χαρούμενους; Μπορούμε ποτέ να είμαστε απομονωμένοι σε έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο, ελεγχόμενο κόσμο;


 • Το Μικρό Ψάρι (2014)

  Ένας επαγγελματίας δολοφόνος αποφασίζει να κλείσει ανοιχτούς λογαριασμούς σε μια σκοτεινή, ατμοσφαιρική περιπέτεια, που έκανε πρεμιέρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Βερολίνου.


 • Snowpiercer (2013)

  Το "Snowpiercer" είναι μια εύστοχη αλληγορία της κοινωνίας μας. Μια πρωτότυπη ιστορία επιστημονικής φαντασίας που αφορά το παρόν μας.